domino spil regler

Domino. Lær Domino spilets regler lige her ->
Domino er et klassisk og meget udbredt spil. Spillet kan spilles af stort set alle og er meget morsomt. Her på siden kan du lære reglerne at kende.
se mere..

 

Regler til sjove spil finder du på spillemagasinet
Her kan du finde spilleregler til en masse sjove spil med kort og terning. Derudover en række anbefalinger på brætspil og onlinespil.
se mere..

 

Kubb regler – Spilregler.dk
Kubb er et gammelt spil, der sandsynligvis blev spillet allerede i vikingetiden. Det kan sammenlignes med datidens slagmark.
se mere..

 

Ludo regler – Spilregler.dk
Regler for Ludo gælder for 2-4 spillere. Hver enkelt spiller vælger 4 brikker i samme farver, og placerer dem i feltet med tilsvarende farve.
se mere..

 

Spilleregler kortspil. Find regler til mange kortspil her
Her er samlet en række spil, der alle har det til fælles, at man har et spil kort til rådighed. Kortspil er ofte en tand mere avancerede end terningspil, da der i …
se mere..

 

Mølle – Spilregler.dk
Mølle er et brædtspil for 2 personer. Hver deltager har 9 brikker, som skal placeres i møller for at slå modpartens brikker af brætet.
se mere..

 

Matador regler – Spilregler.dk
Formålet med Matador er at købe, udleje eller sælge ejendomme så fordelagtigt, at man bliver den rigeste spiller og dermed spillets eneste matador.
se mere..

 

Dam – Spilregler.dk
I Dam har hver spiller 12 hvide eller sorte brikker. det gælder om at tage (“Puste”) eller indespærre så mange af modspillerens brikker som muligt.
se mere..

 

Kinaskak – Spilregler.dk
Hej ! I skriver 15 spillebrikker anbringes i stjernespidsen. I spillet i afbilder er der kun 10 brikker pr. spiller. Jeg har set spil helt ned til kun 6 brikker pr …
se mere..

 

Spil, kryds og tværs, gåder, edderkop, kabale, børn …
Direkte links til edderkop kabale, edderkoppen, computerspil, gåder, kakuro, kortspil, kryds og tværs spil online opgaver, krydsord for børn, 7 kabale, ordleg …
se mere..

 

Børnespil Billigt! Køb dine sjove spil for børn her!
Børnespil stimulerer børnenes udvikling og kan samtidig være hylemorsomme! Køb de sjove spil for børnene lige her! Nemt, billigt og sikkert!
se mere..

 

Æselspillet – Spilregler.dk
Æselspillet er et kortspil for hele familien. Det gælder om først at komme af med sine kort. Overser man en mulighed, får man æselkortet og bliver “æsel”.
se mere..

 

Uno standardregler – Spilregler.dk
Uno er et kortspil for hele familien. Skynd dig at slippe af med alle dine kort. Brug specialkort mod dine modspillere. Husk at råbe UNO når du har ét kort.
se mere..

 

Afrikas Stjerne – Spilregler.dk
I dette spil skal du forsøge at finde den forsvundne diamant – Afrikas Stjerne – ved at lede forskellige steder i Afrika, til lands, til vands og med fly.
se mere..

 

Guldbrikken – 2017
Dansk Spilpris, årets spil, årets brætspil
se mere..

 

Spil og brætspil | Hos Legekæden – LEGETØJ – legekaeden.dk
Spil og brætspil. Legekæden har et væld af sjove, lærerige og udfordrende spil og brætspil, der tester viden, færdigheder og kreativitet. Børn skal udfordres …
se mere..

 

Voksenspil køber du her! Køb dine brætspil til voksne her!
Man bliver aldrig for gammel til at spille spil! Brætspil er ideelt til at bryde isen med nye venner, skraldgrine med gamle eller bare slet og ret hygge sig med den …
se mere..

 

EM Håndbold 2018 – Betting
Hermed en tråd til EM Håndbold 2018 – Betting. Det starter på fredag d. 12/1 – jeg vil ligge en lille håndfuld turnerings-spil in
se mere..

 

Holbæk Bibliotek
Maren Uthaug er forfatter, senest til romanen ”Hvor der er fugle”, blogger og fast tegner for Pol…
se mere..

 

Andet | DBA – diverse brugt legetøj
Udklædningstøj, Brandmandsvest med skumslukket, Kun brugt af et barn, fra dyrefrit, ikke-rygerhjem. Sender gerne, køber betaler. Kan også hentes i høje-Taastrup …
se mere..

 

« »