kalaha spil regler

Spil – thegoodstuffshop.dk
Knivbutiken i Vrå Gamla Calle Jonsons Lanthandel Vrå 2, 341 73 Lidhult, Sverige Åbningstider: Lørdag & Søndag 10-16
se mere..

 

Ludo regler – Spilregler.dk
Regler for Ludo gælder for 2-4 spillere. Hver enkelt spiller vælger 4 brikker i samme farver, og placerer dem i feltet med tilsvarende farve.
se mere..

 

Mølle – Spilregler.dk
Mølle er et brædtspil for 2 personer. Hver deltager har 9 brikker, som skal placeres i møller for at slå modpartens brikker af brætet.
se mere..

 

Dam – Spilregler.dk
I Dam har hver spiller 12 hvide eller sorte brikker. det gælder om at tage (“Puste”) eller indespærre så mange af modspillerens brikker som muligt.
se mere..

 

Matador regler – Spilregler.dk
Formålet med Matador er at købe, udleje eller sælge ejendomme så fordelagtigt, at man bliver den rigeste spiller og dermed spillets eneste matador.
se mere..

 

Kinaskak – Spilregler.dk
Hej ! I skriver 15 spillebrikker anbringes i stjernespidsen. I spillet i afbilder er der kun 10 brikker pr. spiller. Jeg har set spil helt ned til kun 6 brikker pr …
se mere..

 

Kryds og bolle – Brætspil – Gratis spil online | spil2.dk
Spil online kryds og bolle mod computeren. Et meget simpelt spil kryds og bolle eller Tic-tac-toe som det også kaldes. Spil online kryds og bolle gratis og online …
se mere..

 

Spil, kryds og tværs, gåder, edderkop, kabale, børn …
Direkte links til edderkop kabale, edderkoppen, computerspil, gåder, kakuro, kortspil, kryds og tværs spil online opgaver, krydsord for børn, 7 kabale, ordleg …
se mere..

 

7 kabale – Kabale – Gratis spil online | spil2.dk
Spil online 7-kabale gratis. Den helt klassiske kabable. Kabalen er også kendt som Klondike, og har været helt utrolig populær lige siden det blev muligt at lægge …
se mere..

 

Æselspillet – Spilregler.dk
Æselspillet er et kortspil for hele familien. Det gælder om først at komme af med sine kort. Overser man en mulighed, får man æselkortet og bliver “æsel”.
se mere..

 

Yukon kabale – Gratis spil online | spil2.dk
Yukon kabable er en international klassiker. Denne kabable udfordrer folk over hele jorden, og kan nu lægges gratis og online her på spil2.dk.
se mere..

 

Napoleon – Kabale – Gratis spil online | spil2.dk
Napoleon er en sjov og udfordrende kabale. Spil kabalen som næsten altid går op. Kabalen, som også kendes som
se mere..

 

Uno standardregler – Spilregler.dk
Uno er et kortspil for hele familien. Skynd dig at slippe af med alle dine kort. Brug specialkort mod dine modspillere. Husk at råbe UNO når du har ét kort.
se mere..

 

Afrikas Stjerne – Spilregler.dk
I dette spil skal du forsøge at finde den forsvundne diamant – Afrikas Stjerne – ved at lede forskellige steder i Afrika, til lands, til vands og med fly.
se mere..

 

Børnespil Billigt! Køb dine sjove spil for børn her!
Børnespil stimulerer børnenes udvikling og kan samtidig være hylemorsomme! Køb de sjove spil for børnene lige her! Nemt, billigt og sikkert!
se mere..

 

Spil og brætspil | Hos Legekæden – LEGETØJ – legekaeden.dk
Spil og brætspil. Legekæden har et væld af sjove, lærerige og udfordrende spil og brætspil, der tester viden, færdigheder og kreativitet. Børn skal udfordres …
se mere..

 

Brætspil – papskubber.dk
Samlet er der beskrevet 568 brætspil. Hvis du synes der er gode brætspil vi mangler er du velkommen til at kontakte os.
se mere..

 

Taastrup Ny Vinhandel
På denne hjemmeside sælges varer, der indeholder alkohol og dermed er omfattet af regler om mindstealder for køb. Bekræft venligst din alder for at fortsætte.
se mere..

 

« »