klodsmajor spil

Brætspil anmeldelser og gennemgang. Bliv inspireret her!
Her har vi anmeldt og kommenteret på en række brætspil, som vi synes, der er værd at overveje at købe. Det er god underholdning
se mere..

 

Find alle de populære børnspil lige her. Regler og …
Indhold i mumispillet 1. spilleplade, der er magen til Mumimors kort med den forskel at de steder, hvorhun har tabt de forskellige ting ud af sin taske, er specielt …
se mere..

 

Trolde og eventyr. Spil. – Trolde & Eventyr
Trolde og eventyr. Klassiske spil som vi husker dem, fra børn til voksne . Gode spil som virker som gymnastik til hjernen.
se mere..

 

Mølle – Spilregler.dk
Mølle er et brædtspil for 2 personer. Hver deltager har 9 brikker, som skal placeres i møller for at slå modpartens brikker af brætet.
se mere..

 

Dam – Spilregler.dk
I Dam har hver spiller 12 hvide eller sorte brikker. det gælder om at tage (“Puste”) eller indespærre så mange af modspillerens brikker som muligt.
se mere..

 

Stort udvalg af spil og brætspil |Gratis levering til butik
Her på siden har vi samlet alle vores spil, således at du har et overblik over de endeløse muligheder. Du kan kaste dig ud i et af de klassiske brætspil så som …
se mere..

 

Kubb regler – Spilregler.dk
Kubb er et gammelt spil, der sandsynligvis blev spillet allerede i vikingetiden. Det kan sammenlignes med datidens slagmark.
se mere..

 

Ludo regler – Spilregler.dk
Regler for Ludo gælder for 2-4 spillere. Hver enkelt spiller vælger 4 brikker i samme farver, og placerer dem i feltet med tilsvarende farve.
se mere..

 

Æselspillet – Spilregler.dk
Æselspillet er et kortspil for hele familien. Det gælder om først at komme af med sine kort. Overser man en mulighed, får man æselkortet og bliver “æsel”.
se mere..

 

Køb Dem Hos Nordiskspil.dk – Billige Brætspil Til Hele …
Brætspil til en hyggelig aften med familien eller vennerne! Faste lave brætspils priser Hurtig levering Fragtfri over 600 kr. E-mærket, ja selvfølgelig
se mere..

 

Matador regler – Spilregler.dk
Formålet med Matador er at købe, udleje eller sælge ejendomme så fordelagtigt, at man bliver den rigeste spiller og dermed spillets eneste matador.
se mere..

 

halfdan – iloapp.apolloteater.dk
halfdan GODMORGEN SOL. Her er de tekster af Halfdan Rasmussen vi bruger i forestillingen. Nogle af teksterne bruger vi kun i uddrag og andre blander vi.
se mere..

 

Uno standardregler – Spilregler.dk
Uno er et kortspil for hele familien. Skynd dig at slippe af med alle dine kort. Brug specialkort mod dine modspillere. Husk at råbe UNO når du har ét kort.
se mere..

 

Børnespil Billigt! Køb dine sjove spil for børn her!
Børnespil stimulerer børnenes udvikling og kan samtidig være hylemorsomme! Køb de sjove spil for børnene lige her! Nemt, billigt og sikkert!
se mere..

 

Oelbong.dk – For Festaber & Drengerøve! Alt til festen/baren
Oelbong – For Festaber & Drengrøve! Din forhandler af Ølbong, Red Cups, Beer Pong Borde, Fest Gadgets mv. Hurtig levering Prisgaranti Alt til festen
se mere..

 

Legetøj – Stort Udvalg – Legetøjseksperten – Køb Billigt …
Klik på “Jeg accepterer” for at bekræfte at du har læst og accepteret forretningsbetingelserne.
se mere..

 

Brætspil – papskubber.dk
Samlet er der beskrevet 568 brætspil. Hvis du synes der er gode brætspil vi mangler er du velkommen til at kontakte os.
se mere..

 

« »