kubb spil

Danmarks mest kendte havespil – Kubb, Vikinge spil eller …
Danmarks største udvalg af havespil. Vikingespil, Kubb eller Kongespillet, – Ja kært spil har mange navne. Dette utroligt populære havespil stammer fra vores …
se mere..

 

Kubb regler – Spilregler.dk
Kubb er et gammelt spil, der sandsynligvis blev spillet allerede i vikingetiden. Det kan sammenlignes med datidens slagmark.
se mere..

 

Egen minigolfbane eller minigolfanlæg. – HappyGames
Spil minigolf hjemme i haven på vores have minigolfbane eller spil på vores store 9 huls anlæg,som er perfekt til campingpladser og skoler.
se mere..

 

Mølle – Spilregler.dk
Mølle er et brædtspil for 2 personer. Hver deltager har 9 brikker, som skal placeres i møller for at slå modpartens brikker af brætet.
se mere..

 

Ludo regler – Spilregler.dk
Regler for Ludo gælder for 2-4 spillere. Hver enkelt spiller vælger 4 brikker i samme farver, og placerer dem i feltet med tilsvarende farve.
se mere..

 

Dam – Spilregler.dk
I Dam har hver spiller 12 hvide eller sorte brikker. det gælder om at tage (“Puste”) eller indespærre så mange af modspillerens brikker som muligt.
se mere..

 

Kinaskak – Spilregler.dk
Hej ! I skriver 15 spillebrikker anbringes i stjernespidsen. I spillet i afbilder er der kun 10 brikker pr. spiller. Jeg har set spil helt ned til kun 6 brikker pr …
se mere..

 

Matador regler – Spilregler.dk
Formålet med Matador er at købe, udleje eller sælge ejendomme så fordelagtigt, at man bliver den rigeste spiller og dermed spillets eneste matador.
se mere..

 

Æselspillet – Spilregler.dk
Æselspillet er et kortspil for hele familien. Det gælder om først at komme af med sine kort. Overser man en mulighed, får man æselkortet og bliver “æsel”.
se mere..

 

Uno standardregler – Spilregler.dk
Uno er et kortspil for hele familien. Skynd dig at slippe af med alle dine kort. Brug specialkort mod dine modspillere. Husk at råbe UNO når du har ét kort.
se mere..

 

Afrikas Stjerne – Spilregler.dk
I dette spil skal du forsøge at finde den forsvundne diamant – Afrikas Stjerne – ved at lede forskellige steder i Afrika, til lands, til vands og med fly.
se mere..

 

Legetøj – Sammenlign priser på legetøj til børn hos …
Hos PriceRunner kan du sammenligne priser på legetøj. Vi lister alle de populære mærker som Lego, Lego friends, Monster High, Barbie, Playmobil m.m.
se mere..

 

« »