spil golf i dubai

Dubai.dk | Alt om rejser til Dubai
Eventyrlige oplevelser i Dubai! Uanset om du er til kamelvæddeløb eller ballonflyvning, shopping eller museumsbesøg, badeferie eller skiløb, så er Dubai stedet.
se mere..

 

Strande i Dubai | Dubai.dk
Dubais kyst ligger ud til den Persiske Golf, og her finder du Jumeira Beach, der strækker sig helt fra Dubai Maratime City og ned til den første palmeø.
se mere..

 

Dubai Fan – Alt hvad der er værd at vide om rejser til Dubai
Alt hvad der er værd at vide om rejser til Dubai
se mere..

 

Dubai valuta – Læs om valuta og priser i Dubai
Se hvad valutaen i Dubai hedder, og lær hvor meget den er værd. Læs også om hvad priserne er i Dubai, og hvad det koster at tage på ferie der.
se mere..

 

Dubai wiki – Fakta om Dubai som alle turister bør vide
Få fakta om Dubai. Se hvor Dubai ligger og læs om Dubai Lufthavn. Lær om sikkerhed, alkohol og om at være kvinde i Dubai. Vigtig viden for alle turister.
se mere..

 

All inclusive i Dubai – Findes der rejser til Dubai med …
All inclusive er ikke populært i Dubai – og det er der flere årsager til. Se hvorfor det er svært at finde rejser til Dubai med all inclusive.
se mere..

 

Dubai visum – Sådan er reglerne for visum til Dubai
Du kan få 30 dages visum ved ankomsten til Dubai. Der er dog visse krav, der skal være opfyldt. Læs om dem her, så du ikke risikerer at blive afvist.
se mere..

 

Spil greenfee eller bliv medlem i Københavns Golf Klub
Der er obligatorisk tidsbestilling i Københavns Golf Klub alle ugens syv dage via golf.dk eller via touchscreens i klubhuset.
se mere..

 

Vejret i Dubai – Derfor har du det perfekte klima i Dubai
Dubai er den perfekte vinterdestination. Læs om klimaet i Dubai om sommeren og vinteren, og se hvordan vejret i Dubai er lige nu.
se mere..

 

Direkte fly til Dubai – Sådan får du den korteste flyvetid …
Du kan flyve med direkte fly til Dubai fra København. Derved får du en kort flyvetid, der gør Dubai til den perfekte vinterdestination.
se mere..

 

Matchture til hele verdenen – Tag med Caddie Golfrejser
Matchture er en popullær rejseform. Ved Caddie Golfrejser har vi mange forskellige matchture til det meste af verdenen. Matchturene inkluderer typisk mellem 4-5 …
se mere..

 

green2green – Golfrejser, Golfskoler, Matchture – green2green
Golf er historie og Carnoustie Golf Links er et fuldkomment magisk sted, som igennem årene har skabt … Læs mere
se mere..

 

Golfskoler i Udlandet | Kom bl.a. på Golfskole i Spanien mm
Golfskoler til Valle del Este Hotel. Tag med til Valle del Este i foråret 2018 . Turene byder på fantastisk golf, god mad og hyggeligt samvær.
se mere..

 

Matchture verden rundt | Eksklusive golf ture med ClassicGolf
Par-golf til Belek. Tag med på en af vores populære Par-matchture til Belek. Bo på det flotte Sirene Belek og spil nogle fantastiske baner. Denne tur er uden …
se mere..

 

Hotel i Dubai – 10 anbefalelsesværdige hoteller i Dubai
Der findes hoteller i alle prisklasser i Dubai. Her kan du læse om 10 anbefalelsesværdige hoteller for både forretningsrejsende, par og børnefamilier.
se mere..

 

Golf-reglen.dk
Lokale Forhindringer & Lokale Regler. Højt spil og Fritsvævende Beslutninger Antallet af golfbaner i Danmark nærmest eksploderede i løbet af 80’erne.
se mere..

 

Københavns Golf Klub – Golf i unikke og smukke omgivelser
Spil golf i København på en af Skandinaviens ældste golfbaner. Hos os kan du spille golf på en historisk golfbane i de smukkeste omgivelser ved København.
se mere..

 

Matchture – green2green
Rejs med Team green2green til Italien og oplev magien af Sicilien og spil golf for foden af vulkanen … Læs mere
se mere..

 

All Inclusive på Maldiverne & luksus ophold i Dubai
All Inclusive på Maldiverne & luksus ophold i Dubai – 12 dage / 10 nætter – Maldiverne, Dubai – fra kr. 32.895,-. Den perfekte drømmerejse med eksotisk afslapning …
se mere..

 

Unik golfbane i Nordsjælland lokaliseret i de skønne …
Dyrehaven og Hjortekær hertil morgen. Helt utroligt og beviser endnu en gang hvor unikt og smukt et sted vi spiller golf i KGK! God dag til alle – og kig da gerne …
se mere..

 

« »